Избранное На главнуюНа главную

ЧЕРКАССЫ :: ЗДОРОВЬЕ :: НОВОСТИ

Біля Другої черкаської поліклініки відремонтували дорогу



Біля Другої черкаської поліклініки відремонтували дорогуПрацівники КП “ЧЕЛУАШ” за кошти депутата Черкаської міської ради Андрія Більди днями завершили ямковий ремонт дороги на ділянці, що на вул. Волкова та вул. Різдвяна. Завдяки оперативній та клопіткій роботі комунальників черкасці зможуть рухатися на авто асфальтованими вулицями округу № 23. А головне – це допоможе каретам швидкої допомоги, що чергують у цьому мікрорайоні (Друга черкаська поліклініка), швидше виїжджати на виклики.

За словами директора КП “Друга черкаська поліклініка” Олега Роскопіна, починаючи рух на виклик, раніше було складно під’їхати і по бульвару Шевченка, і по вулиці Волкова. Тепер же буде простіше і скоріше швидкій допомозі добиратися до хворого, за що керівництво медичного закладу дуже вдячне Андрію Більді, зокрема за його ініціативу заасфальтувати тамтешні дороги.
Нагадаємо, що минулого тижня депутат Черкаської міської ради Андрій Більда ініціював за власний рахунок проведення ямкового ремонту чотирьох найбільш пошкоджених ділянок дороги на своєму окрузі, а саме на вулицях Орджонікідзе, Волкова, Різдвяна, Горького. Він виділив на ремонт приблизно 40 тис. грн. із власної кишені. На всі роботи пішло 40 тонн асфальту, 5 куб. м. щебеню, 200 кг бітуму.
– Звісно, ямковий ремонт – не зовсім те, чого потребують наші дороги. Асфальт треба встилати безперервним шаром, для чого потрібні зовсім інші кошти, – пише на своєму блозі Андрій Більда. – Вибачайте, але на більш вартісні витрати сьогодні неспроможний. Однак, у будь-якому разі пересуватися цими вулицями стало безпечніше й комфортніше.
Андрій Миколайович також закликав усіх бізнесменів, підприємців і просто небайдужих черкасців долучатися до подібних ініціатив, аби таким чином навести порядок у місті.


http://www.rada.cherkassy.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...