Избранное На главнуюНа главную

ЧЕРКАССЫ :: КУЛЬТУРА :: НОВОСТИ

Олексій Мартиненко з Чигирина переміг у дуеті на «Голосі країни



Олексій Мартиненко з Чигирина переміг у дуеті на «Голосі країни»Залишити нашого земляка у шоу порадив Костянтин Меладзе

Тетяна РОГОВСЬКА

10 липня пройшов вирішальний вокальний бій між останніми дуетами в командах кожного тренера телешоу «Голос країни», а після нього ще одне випробування – раунд «на виліт». У командах залишилось по шість кращих вокалістів. Із наступної неділі, 17 липня, участь у їхній подальшій долі на проекті будуть брати не тільки зіркові тренери, а й телеглядачі каналу «1+1». Також до шоу приєднається телеведуча Катя Осадча.
У дуеті Олена Карась та Олексій Мартиненко переможцем став 26-річний Олексій Мартиненко з Чигирина. Зірковий тренер дуету Стас П’єха обрав для них пісню Крістін Лентью «Story of My Life». Після виконання пісні дуетом всі тренери відзначили артистичність Олексія. Ведучий шоу Андрій Доманський запросив на ринг учасників команди Стаса П’єхи. Російський співак не зміг надати перевагу жодному з учасників і взяв тайм-аут. Костянтин Меладзе порадив зірковому тренеру залишити в проекті Олексія Мартиненка як одного з найяскравіших учасників. Стас П’єха так і зробив – залишив у своїй команді Олексія Мартиненка й вирішив, що пісню «на виліт» повинні заспівати Яна Брилицька та Олексій Мартиненко. Таким чином, до прямих ефірів у складі команди Стаса П’єхи потрапив наш земляк.
Нагадаємо, хлопця обрали три зіркові тренери – Стас П'єха, Руслана та Діана Арбеніна. Олексій професійно займається музикою років десять. Сестра Олексія працювала на бек-вокалі у Ані Лорак, а через деякий час забрала брата до себе в Київ. Співак співпрацює з Тіною Кароль, Ані Лорак, грає на фортепіано. На етапі «сліпого прослуховування» його порівнювали з Джастіном Тімберлейком.


http://vechirka.ck.ua/



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...