Избранное На главнуюНа главную

ЧЕРКАССЫ :: СПОРТ :: НОВОСТИ

Черкаси приймали чемпіонат України з велоспорту



Черкаси приймали чемпіонат України з велоспортуВідкритий чемпіонат України на призи срібного призера Олімпійських ігор 2000 року, дворазового чемпіона світу з велоспорту, черкасця Олександра Феденка приймали Черкаси. Місцеві траси випробовували понад 100 учасників зі всієї України.

Програма першого змагального дня складалася із індивідуальної гонки юнаків на 10 км, яка проходила по трасі Черкаси–Сміла. Другого дня біля Долини троянд вулицею Гагаріна спочатку 15-16-ти річні юнаки визначали кращого у гонці критеріум (по колу) на 40км, а згодом 13-14-річні – на 20 км. Потім у зазначених вікових групах відбулися групові гонки на 70 і 40 км відповідно.
Найкращими в індивідуальній гонці на 10 км серед юнаків виявився Антон Моруга із Ніжина, а з молодших юнаків – Назар Лагодич із Жовкви. Вінничани Владислав Кремінський та Іван Шевчук першими у своїх вікових групах подолали гонку критеріум. «Золото» в груповій гонці здобув донеччанин Нікіта Губенко, а серед молодших юнаків перемогу святкував черкасець Віталій Новаковський.

Довідка:
У Черкасах велоспорт розвивається при комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі № 2, що по вул. 30 років Перемоги, 36, тел. 66-46-28.


http://www.rada.cherkassy.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...