Избранное На главнуюНа главную

ЧЕРКАССЫ :: СПОРТ :: НОВОСТИ

На Центральному стадіоні відбулася гра ветеранів футболу Полтави та Черкас



На Центральному стадіоні обласного центру відбулася товариська гра ветеранів футболу Полтави та Черкас. Її присвятили пам’яті Бориса Сапгіра, першого начальника черкаської команди «Колгоспник», який багато зробив для розвитку футболу в нашому краї. А ветерани, крім зустрічі на футбольному полі, також мали змогу поспілкуватися в неформальній обстановці.

Навіть негода не завадила черкаським і полтавським ветеранам футболу продемонструвати нев’янучу майстерність на зеленому газоні. Поле Центрального стадіону – справді рідне для багатьох із них. У складах обох команд – чимало відомих імен. Утім, найбільшу увагу прикуто до колишнього гравця київського «Динамо» та збірної Радянського Союзу Івана Яремчука. Його футбольний шлях починався саме в Черкасах.
Володар Кубка Кубків не пішов з поля без забитого м’яча. Він реалізував пенальті, яке сам і заробив. А ось у складі команди гостей одним із найкращих визнаний бомбардир Іван Шарій. На його рахунку в цьому матчі два влучні удари.
У складі черкаських ветеранів був свій бомбардир – найкращий снайпер «Дніпра» радянських часів Сергій Шевченко. Щоправда, цього разу вразити ворота друзів-суперників йому не вдалося.
У підсумку перемогу святкували ветерани Полтави – 4:3. У складі черкащан також забивали Григорій Фощій і Микола Шлончак. Але незважаючи на результат, футбольне поле засмученим не залишив ніхто. А організувала таку зустріч ветеранів футболу Черкаська міська федерація на чолі з Володимиром Ковальовим.

Полтавчани висловили щиру подяку за гостинність і запросили черкаських колег до себе. Таке запрошення було із вдячністю прийняте. Тож тепер черкаських ветеранів футболу очікує візит-відповідь до Полтави.


http://vikka.ck.ua/ua/news.php?bl=1&pid=64&view=3621


 











ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...