Избранное На главнуюНа главную

ЧЕРКАССЫ :: СОБЫТИЯ :: НОВОСТИ

До Черкас завітають учасники Всеукраїнського мотопробігу на чолі з Василем Вірастюком



До Черкас завітають учасники Всеукраїнського мотопробігу на чолі з Василем ВірастюкомІз 17 по 26 липня ініціативна група спортсменів та представників шоу-бізнесу організовує мотопробіг Україною під назвою “БайкКрай” із гаслом “Вирушив у путь – ввічливим будь”. 20 липня близько 17-ї години мотоколона з учасниками планує прибути до Черкас. У місті вони побудуть близько години, візьмуть участь у прес-конференції на площі біля Черкаського міськвиконкому і вирушать далі країною.

Мета цієї акції – проїхати 25 обласними центрами України, аби привернути увагу автомобілістів і громадськості до проблем, що існують на дорогах, та закликати до взаємоповаги між автомобілістами і учасниками дорожнього руху, котрі пересуваються на двохколісному транспорті.
На думку організаторів мотопробігу, ця соціальна акція має велике значення для суспільства, адже, згідно зі статистикою, кожні 16 хвилин в Україні відбувається ДТП, а кожні дві години гине людина. Відтак згаданим мотопробігом вони, у першу чергу, хочуть наголосити на шанобливому ставленні учасників дорожнього руху один до одного та дотриманні правил пересування автошляхами. Акцію підтримує Департамент ДАІ МВС України.
Щодня ініціативна група долатиме Україною сотні кілометрів (загальна дистанція – 5033 км), роблячи нетривалі зупинки в обласних центрах країни, де проводитимуть прес-конференції на центральних майданах для оголошення мети акції. Учасниками мотопробігу є десятеро осіб: шестеро мотоциклістів та ще чотири особи, котрі пересуваються у двох машинах супроводу. На в’їзді у міста до них можуть приєднуватися інші байкери, котрі підтримують мету мотопробігу.
Учасники мотопробігу “БайкКрай”:
Василь Вірастюк – дворазовий володар титулу “Найсильніша людина планети”, президент Професіональної Ліги стронгменів України.
Ашот “Сальвадор”Арушанов – найвідоміший байкер України, засновник і організатор байкерського злету “Тарасова гора”, наодинці подолав відстань у 24 000 км за маршрутом Київ-Владивосток-Київ.
Олег Чернуха – майстер спорту з вільної боротьби, переможець студентської ліги США з американського футболу, борець сумо.
Геннадій Попенко – актор, шоумен, телеведучий, байкер-мандрівник.
Юрій Voron – автор і виконавець гімну богатирів України, засновник проекту “Юрій Voron Project”, шоумен.
Олександр Корнійчук – начальник Департаменту з питань транспорту та безпеки на автошляхах України при Головному Управлінні Української Служби Порятунку.
Генеральний партнер мотопробігу: компанія ОККО.

Прес-служба Черкаського міськвиконкому
(0472) 45-80-50

Координатор мотопробігу – Ірина Алексєєва (067) 467 04 35


http://www.rada.cherkassy.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...