Избранное На главнуюНа главную

ЧЕРКАССЫ :: СОБЫТИЯ :: НОВОСТИ

Працівники Черкаської ДПА відзначили 21-у річницю із дня створення податкової служби



Свято податківців. Працівники Черкаської ДПА відзначили 21-у річницю із дня створення податкової служби. За час її існування кількість платників податків на Черкащині зросла у 5 разів. Нині їх більше 70 тисяч. Таку армію платників обслуговує трохи більше, ніж півтори тисячі податківців. У п’ятницю відбулися урочистості з нагоди Дня податківця, який з 2005-го року традиційно святкують 2 липня. Там побували і наші кореспонденти.
Актова зала будинку Черкаської ДПА переповнена. Працівники податкової прийшли, щоб отримати привітання з нагоди професійного свята. Спочатку слово взяв голова державної податкової адміністрації Петро Хукаленко. Він поздоровив підлеглих зі святом та розповів про здобутки податківців із моменту створення служби. За його словами, із першого дня створення податкової служби області основними пріоритетами були і є стабільно активна робота, удосконалення діяльності та структури, партнерство і співпраця з платниками податків.
Петро Хукаленко, голова ДПА в Черкаській області: «З моменту створення служба поступово перетворилася в чітку інтегровану структуру, в якій працюють професійні, відповідальні, готові до вирішення складних завдань люди».
На підтвердження цих слів керівники ДПА зачитують довгий список тих, кого за особливі трудові заслуги нагороджують грамотами та відзнаками. Податковий ревізор-інспектор Марина Личова отримала орден «За заслуги» третього ступеня. Її колега Марина Зелена отримала грамоту від Кабміну. Нагрудний знак «За честь і службу» від ДПА України отримав начальник відділу відомчого контролю ДПА Святослав Добровольський. Серед тих, хто був відзначений за сумлінну роботу, і Тетяна Шпильова з Лисянської ДПІ. Вона працює в податковій вже вісім років.

Тетяна Шпильова, податковий інспектор, смт Лисянка: «Подобається працювати, цікаво, отримую задоволення від роботи. Бувають іноді складності, але ж не буває такої роботи, щоб не було складнощів».
У професійне свято податківці отримали ще й грошові премії. Окрім цього – теплі слова та привітання від колег.
Тетяна Шпильова, податковий інспектор, смт Лисянка: «Насамперед побажати, щоб виконувалися мрії, бажання, бо ми ж такі люди, як і всі».
Святковий настрій податківцям допомагав створювати художній колектив «Еліксир».


http://vikka.ck.ua/ua/news.php?bl=1&pid=6&view=3635


 











ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...