Избранное На главнуюНа главную

ЧЕРКАССЫ :: КУЛЬТУРА :: НОВОСТИ

Спортивно-оздоровчий табір «Вулкан» двадцять п’ятий раз відкрився для дітей



Другий рік поспіль спортивно-оздоровчий табір на базі юних моряків, що в с. Свидівок, приймає дітей. Торік мерія міста, відремонтувавши і оновивши базу, почала проводити там оздоровлення для юних спортсменів Черкас.
Наметовий табір працює на основі щорічного табору «Вулкан», який організатори проводять уже двадцять п’ятий раз. 100 вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста та Клубу юних моряків протягом двох тижнів відпочиватимуть і продовжуватимуть відшліфовувати свої спортивні навички на тренуваннях. Цьогорічний табір раніше розпочати завадила дощова погода.
– У нашому таборі увага перш за все звертається на дисципліну та моральне виховання юнаків та дівчат. Діти оволодівають основами рукопашного бою, тренуються за спеціальностями. І, звісно ж, відпочивають, купаються, грають у рухливі ігри, для них проводять культурну програму, психологічні заняття, – розповідає начальник табору, директор ДЮСШ «Вулкан» Ігор Яременко.
У таборі створені всі умови для відпочинку дітей. Тут є забезпечення водопостачанням до умивальників, душів, кухні, санвузлів, встановлені палатки із ліжками та дерев’яною підлогою, відремонтовано будиночки для зберігання продуктів, скошена трава, зрізані сухі дерева, вичищений пляж, встановлені футбольні ворота, баскетбольний майданчик, тенісні столи тощо.
Щодня ведеться чергування по 8 чоловік, які почергово обходять і прибирають територію, чергують на КПП, допомагають поварам на кухні. Мобільними телефонами вихованці користуються лише певний час увечері. Батьки можуть відвідати дітей на вихідних.
На відкриття табору завітали директор департаменту освіти та гуманітарної політки Ірина Топчій, президент корпорації «Вулкан» Андрій Лебединський, депутат міської ради Андрій Більда, які всіляко сприяли організації роботи табору.
– Я задоволена роботою табору. Це чудово, що ми нарешті можемо забезпечити відпочинком юних спортсменів у нас, а не направляти їх, наприклад, в Крим. Ми й надалі покращуватимемо умови бази, – зазначила директор департаменту освіти та гуманітарної політки Ірина Топчій.



http://www.rada.cherkassy.ua/



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...