Избранное На главнуюНа главную

ЧЕРКАССЫ :: СПОРТ :: НОВОСТИ

Черкаські фітнесисти здобули 5 нагород на міжнародному турнірі у Латвії



Високі результати продемонстрували представники черкаської школи фітнесу на міжнародному турнірі «RIGA CHILDREN FITNESS ОРЕN CUP», який приймала столиця Латвії.
– Наші спортсмени були добре підготовлені, оскільки були налаштовані на чемпіонат світу з дитячо-юнацького фітнесу. Однак жодна країна світу не взяла себе відповідальності проведення високого рівня змагань, які так і не відбулися. Тому ми з радістю прийняли пропозицію латвійських колег, – розповідає заслужений тренер України, наставниця черкаського фітнесу Антоніна Оробець.
Збірну України на турнірі представили найсильніші спортсменки країни у різних вікових категоріях, серед них і вихованки черкаської та тальнівської шкіл фітнесу.
За результатами змагань черкаські вихованки високо були оцінені суддівською колегією, за що отримали медалі, кубки і призи турніру. У категорії «діти» (8-9 років) перемогу здобула Марина Гончаренко, а Богдана Чорна стала другою. Дарина Хоменко отримала срібло в категорії «ювінали» (10-11 р.). На п’єдесталі пошани серед 12-13-річних (юніорки) з третім результатом була Олександра Дьячук.
Найбільш гострою була боротьба в категорії «молодь» (14-17 р.). Наша Марина Корнійчук після другого раунду впевнено лідирувала, однак у другому турі з різницею в одне очко поступилася господарці змагань.
– Відмінна організація турніру та чудова екскурсія старою Ригою з виїздом на Балтійське море в Юрмалу залишили незабутні враження про турнір, – зазначає Антоніна Левківна.


 




http://www.rada.cherkassy.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...