Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Бережіть себе, користуйтеся сервісом МійМедКабінет для дистанційного запису до лікаря



COVID-19 змусив багато країн, включаючи Україну, ввести тотальний карантин. Це означає, що в найближчі три тижні працювати будуть тільки медичні установи, аптеки і продуктові магазини. Рух громадського транспорту і робота інших закладів - обмежені.

 Самоізоляція і обмеження контакту з великими скупченнями людей - оптимальний варіант захистити себе і близьких від зараження ГРВІ та коронавірусів. Якщо вам все ж необхідна медична допомога, запишіться на консультацію до лікаря дистанційно, використовуючи веб-сервіс або мобільний додаток МійМедКабінет.

 Таким чином, ви:

1. Мінімізуєте контакт з інфікованими пацієнтами в черзі.

2. Заощадите свого часу, відвідавши лікаря в конкретно призначений час - ви можете вибрати потрібного вам фахівця і самостійно призначити дату і час візиту до нього без необхідності звертатися в реєстратуру.

3. Знизите ризик заразити інших пацієнтів, якщо звертаєтеся з першими ознаками захворювання.

4. Позбавите себе від необхідності повторно відвідувати лікувальний заклад, щоб отримати результати аналізів і діагностичних досліджень - вони автоматично з'являться у вашому особистому кабінеті в додатку.

 Як це працює

 Щоб використовувати сервіс МійМедКабінет ви повинні бути зареєстровані в інформаційній системі лікувально-профілактичного закладу і знати номер вашої електронної медичної карти.

Далі вам необхідно створити обліковий запис на веб-порталі або мобільному додатку Мій медкабінетом, вказавши свій номер телефону, адреса електронної пошти, ПІБ, дату і рік народження. Після цього ви отримаєте доступ до функціоналу сервісу і зможете записуватися на прийом до лікаря онлайн.

 Ви також можете скасовувати запис, якщо в консультації лікаря немає необхідності або вам потрібно перенести прийом на інший час. Зверніть увагу, що скасувати запис необхідно до 8:00 ранку того дня, на який був запланований візит. Якщо двічі протягом двох місяців ви призначите прийом, але не відвідаєте його і не скасуєте, ваш обліковий запис буде заблокована.

 Перелік лікарень, доступних для запису в МійМедКабінет

 До МійМедКабінет в даний час підключені всі комунальні медичні установи міста Черкаси, а також клініки в населених пунктах Київської, Луганської, Запорізької, Донецької областей та місті Київ.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...