Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Прокуратура області розслідує проплату 7 мільйонів за зимове прибирання



Прокуратура Черкаської області відкрила кримінальне провадження за фактом проплати 7 мільйонів гривень за зимове прибирання протягом грудня-січня.

Про це повідомив прокурор області Олександр Воронін.

– Вчора було відкрито кримінальне провадження про 7 мільйонів за прибирання. Проводяться необхідні слідчі дії щодо вилучення документів. Будуть призначені експертизи. Будуть висновки експертизи – далі прийматимемо рішення.

Як писав 18000, за механізоване прибирання доріг міста у період 1 грудня 2019 по 14 січня 2020 року департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради 22 січня перерахував на рахунки підрядних організацій майже 7 млн гривень. Кошти були перераховані на рахунки чотирьох приватних підприємців.

Нагадаємо, наприкінці року виник скандал довкола прибирання, коли чиновники перерахували на рахунок підприємиці Ніни Бортник 2,8 млн за послуги, надані у листопаді 2019 року.

Тоді міський голова Анатолій Бондаренко заявив, що його разом із громадою міста “тримають за дурня”, і відсторонив від займаних посад чиновників департаменту ЖКК, розпочавши службове розслідування.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...