Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Автономні газозаправні пункти у Черкасах хочуть знести



Черкаською місцевою прокуратурою до господарського суду скеровано 2 позовні заяви про визнання незаконними та скасування записів державного реєстратора про реєстрацію за товариствами права власності на автономні газозаправні пункти у Черкасах, як об’єкти нежитлової нерухомості.

Також зобов’язання демонтувати ці об’єкти з приведенням земельних ділянок під ними у попередній стан.

 Про це повідомляє “Діловий Регіон”.

Встановлено, що державну реєстрацію права власності здійснено за відсутності документів, що підтверджують законність будівництва, введення в експлуатацію або його набуття на підставі цивільно-правової угоди чи рішення суду, право користування земельною ділянкою комунальної власності.

Вказане грубо порушує вимоги чинного законодавства, інтереси територіальної громади міста та держави, що обумовлені недотриманням будівельних норм, безпеки експлуатації встановлених газозаправних пунктів і порядку користування землею.

Враховуючи бездіяльність Черкаської міської ради, прокуратура звернулася до суду з відповідними позовними заявами, за якими господарським судом Черкаської області відкрито провадження.

Одночасно триває системна робота прокуратури, правоохоронних і контролюючих органів щодо протидії діяльності автозаправних станцій, які не мають дозвільних документів, і діяльність яких створює небезпеку для людей.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...