Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Зловмисник, представляючись працівником водоканалу, краде гаманці



До КП «Черкасиводоканал» телефонують споживачі та повідомляють про підозрілого чоловіка, що представляється головним інженером підприємства та наполегливо пропонує замінити застарілі труби у квартирі та встановити лічильник. Після такого візиту у людей зникають гаманці.

Про це повідомляють на підприємстві.

Працює шахрай за відомим сценарієм. Під виглядом працівника водоканалу потрапляє до квартири для обстеження внутрішньобудинкових мереж. Повідомляє, що вони підлягають заміні та пропонує встановити лічильник. Вимагає показати договір на отримання послуг. Поки господарі шукають документи, злодій користується можливістю та обкрадає їх.

У зв’язку з цим КП «Черкасиводоканал» закликає своїх споживачів бути пильними і завжди пам’ятати, що наші працівники під час виконання своїх обов’язків мають посвідчення. Щоб випадково не впустити в свою домівку шахраїв, просимо обов’язково перевіряти його наявність.

Пам’ятка для споживачів:

- всі працівники КП «Черкасиводоканал» мають посвідчення;

- обстеження внутрішньобудинкових (квартирних) мереж підприємством не проводиться – це власність споживачів;

- контролери підприємства можуть вимагати, згідно договору, показати місце встановлення квартирного лічильника для зняття показників чи для його опломбування/розпломбування. Вони мають на це право, але виключно за наявності посвідчення.

Інформацію щодо візиту контролера можна отримати за тел.:

(0472) 38-46-38;

(093) 360-49-21;

(093) 360-49-25;

(067) 691-20-05;

(050) 384-63-85;

(067) 627-78-92.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...