Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Водоканалівці вимушені «розкопувати» люки, які були заасфальтовані недобросовісним підрядником



Під час виконання робіт з ремонту твердого покриття проїжджої частини підрядна організація заасфальтувала 20 каналізаційних та 18 водопровідних люків по вул. Чехова. Ще п’ять таких «закатаних» люків було виявлено по вул. Надпільній.

- Відповідно до технології реконструкції та капітального ремонту доріг підрядна організація повинна була підняти горловини люків до проектної відмітки нового асфальтного покриття. Але, на жаль, будівельники не витримали норми регламентних робіт та «закатали» декілька десятків наших люків, – зазначає директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко.

Через такі дії недобросовісної підрядної організації працівники черкаського водоканалу вимушені в терміновому порядку спеціальним приладом відшукувати люки та розбивати товстий шар асфальту над ними, для відновлення доступу до оглядових колодязів.

Адже у разі пориву на водогоні чи затору на мережі водовідведення, не знайшовши люк, може виникнути надзвичайна ситуація. Наприклад – тривала відсутність водопостачання чи затоплення підвальних приміщень каналізаційними стоками.

Пошук та «розкопка» люків триває.

В подальшому будівельники зобов’язані підняти горловини люків до проектної відмітки нового асфальтного покриття.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...