Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

На вивезення великогабаритного сміття планують оголосити новий конкурс



Нинішня скандальна ситуація із вивезенням великогабаритного сміття спричинена тим, що виконком і міського голову «ввели в оману». Про це під час  пресконференції 12 грудня заявив сам міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. 

За його інформацією, умови на конкурс щодо вивезення великогабаритного сміття розроблялися профільними структурами міської ради спільно з КП «Черкаська служба чистоти». Передбачалося, що вартість вивезення становитиме 6 грн. з особи (як відомо, за підсумками конкурсу вона стала удвічі більшою), - пише procherk.info

Але «Черкаська служба чистоти» участі в конкурсі не взяла. Офіційна причина – відсутність у неї навантажувача сміття.

Але, на переконання Анатолія Бондаренка, цю обставину слід було врахувати при підготовці умов конкурсу. Тут має місце змова заради перемоги певних учасників конкурсу.

Міський голова Черкас ініціюватиме оголошення нового конкурсу на вивезення великогабаритного сміття. Він не виключає, що перемогу одержати в ньому може і «Черкаська служба чистоти».

На запитання журналістів, як бути тим черкасцям, які вже заплатили за кілька місяців за вивезення великогабаритного сміття, Анатолій Бондаренко зазначив, що відповідь на це питання мають дати правоохоронці і юристи.



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...