Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Прошивка MIUI 11: список сумісних смартфонів Xiaomi і терміни виходу



За наявними в даний час даними, до прошивки MIUI 11 буде оновлено не менше 30 моделей нинішніх смартфонів, причому як бюджетних, так і флагманських.

Важливо розуміти і враховувати, що новітнє програмне забезпечення може бути засноване на різних версіях операційної системи Android, а все залежить від конкретної моделі. Як правило, найновішу ОС від Google отримують лише телефони, які вийшли на ринок за останні 1 – 2 роки, а для всіх інших основою фірмового ПО виступають більш ранні збірки «зеленого робота».

 Завантажити MIUI 11, а потім встановити її, зможуть власники моделей Redmi 6 Pro, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi S2, Redmi 5, Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Redmi Note 4X (Qualcomm), Redmi Note 4 (MediaTek), Redmi 5 Plus, Redmi 5A, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 4, Redmi Pro, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi Max 2, Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi MIX 3, Mi MIX 2S, Mi MIX 2, Mi MIX, Mi Max 3, Mi 6, Mi 6X, Mi Note 2 і Mi 5.

Власникам всіх цих телефонів можна навіть не переживати – нове ПО гарантовано вийде.

 Що стосується термінів виходу прошивки MIUI 11 для смартфонів Xiaomi, то її перші тестові збірки повинні побачити світ вже на початку червня 2019 року, тоді як фінальні білди почнуть випускатися в серпні-вересні, але тільки для китайського регіону.

Жителі Європи та інших регіонів зможуть отримати доступ до новітнього програмного забезпечення в остаточному готовому вигляді в жовтні-листопаді. Важливо розуміти, що чим старіший телефон і чим менший він коштував на старті продажів, тим пізніше для нього випустять нове ПЗ. Всі телефони даного виробника, які випустять в 2019 році, гарантовано будуть оновлені до нової операційної системи, тому їх можна сміливо купувати.

 Джерело: akket.com

 



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...