Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

18 тис. грн. штрафів за два тижні – результат роботи муніципальної інспекції



18 тис. грн. штрафів за два тижні – результат роботи муніципальної інспекціїНа понад 18 тис. грн. адміністративна комісія МВК оштрафувала порушників благоустрою Черкас. На розгляд адмінкомісії було винесено 36 протоколів, складених муніципальними інспекторами за останніх два тижні.

За словами директора департаменту муніципальної інспекції Ольги Швець, серед найбільш поширених видів порушень, які фіксують муніципальні інспектори: експлуатація малих архітектурних форм без дозвільних документів, неналежне утримання прилеглих територій (не покошений бур`ян, травостій), торгівля у невстановлених місцях.
Так, у зв`язку з активізацією стихійної торгівлі по вул. Добровольського, 15 та по вул. Смілянській – Вернигори працівники муніципальної інспекції щодня упродовж останніх тижнів чергують на цих територіях та не допускають розкладання товару на вулиці особами, що намагаються здійснювати несанкціоновану торгівлю.
— Для фізичних осіб штраф за несанкціоновану торгівлю складатиме 340, а для юридичних 1700 грн. Тому раджу людям, які вирішать поторгувати у невідведених для цього місцях, подумати. Адже це може досить сильно «відбитися» на гаманці, — попереджає Ольга Швець.


 http://www.rada.cherkassy.ua/



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...