Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Володимир Холопов: «Команда будується як мозаїка»



Володимир Холопов: «Команда будується як мозаїка»На сьогодні «Черкаські Мавпи» підписали чотири з п’яти можливих (за регламентом Суперліги) контрактів з легіонерами. За коментарями з цього приводу та про те, хто може стати п’ятим, ми звернулися до головного тренера черкасців – Володимира Холопова.

– Володимире Михайловичу, «Черкаські Мавпи» відносно швидко поповнили свій склад чотирма іноземними виконавцями, однак у підписанні п’ятого легіонера ви зайняли вичікувальну позицію. З чим це пов’язано?
– Справа в тому, що в НБА висока ймовірність локауту. У зв’язку з цим ціни на гравців можуть поповзти вниз, відтак висококласного гравця десь, можливо. можна буде підписати за помірні гроші. Тому зараз ми, продивляючись ймовірних кандидатів, десь взяли паузу.


– Тобто Ви хочете сказати, що «Черкаські Мавпи» можуть взяти гравця, який був дотичний до НБА?
– На жаль, такого виконавця ми навряд чи підпишемо. Однак, принаймні в планах, хочемо взяти гравця, який свого часу був задрафтований в НБА!

– Зараз підписані чотири іноземці. Кого ви могли б назвати лідером майбутньої команди?
– Поки що я нікого не хотів би виокремлювати. Вся команда будується як мозаїка, кожен повинен бути на своєму місці і виконувати свої функції, лише тоді буде результат. Я не прихильник ігрової картини, коли в команді є один явний лідер, що працює на власну статистику і навколо нього будується гра. Але я переконаний, що в команді має бути яскравий індивідуаліст, але він має працювати на команду, а не команда на нього. Саме пошуками такого форварда я зараз і займаюсь. Зараз в нас вже є Райан Райт, який, в разі гарної доводки до нього м’яча, може дати результат. Однак я ще раз повторюсь: ми не були ніколи залежними від одного гравця у Вищій лізі – і в Суперлізі результат має давати командна гра.


© Баскетбольный клуб «Черкаські Мавпи»


http://www.mavpabasket.com



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...