Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

Близько 20 рекламних конструкцій демонтували у Черкасах



Близько 20 рекламних конструкцій демонтували у ЧеркасахУ Черкасах продовжується кампанія з демонтажу біг-бордів, дозволи на розміщення яких уже закінчився. Протягом цього тижня було знято близько 20 рекламних конструкцій на території м. Черкаси, з них 16 - розташованих по бул. Шевченка.

Ольга Швець, директор департаменту муніципальної інспекції, говорить, що левова частина біг-бордів, розміщених у центральній частині Черкас, потрапляють у зону, де число таких зовнішніх рекламоносіїв має бути зведено до мінімуму. За її словами, діючий Порядок розміщення зовнішньої реклами передбачає створення зональної концепції розташування реклами по місту, яке умовно поділено на зони. На червоній — заборонено розміщення будь-яких видів зовнішньої реклами. Це стосується, зокрема, центральних площ, бул. Шевченка, культових споруд, кладовища. Тоді як розміщення біг-бордів дозволено лише у межах зеленої зони.
Ольга Швець розповіла, що з початку року завдяки діям муніципальної інспекції демонтовано 52 біг-борди, з них: 32 - на виконання приписів муніципальної інспекції, 3 – після накладання штрафних санкцій адміністративною комісією, 6 – після того, як департамент муніципальної інспекції починав судовий процес із власниками, 12 – на виконання рішення суду.
— У судових інстанціях нині перебувають справи на понад 40 біг-бордів, терміни розміщення яких завершився. Власники не хочуть проводити демонтаж, тому різними шляхами намагаються відтермінувати знесення рекламних конструкцій. Вони затягують процес, ми вимушені звертатися до суду. Деякі справи розглядаються вже у судах вищих інстанцій, по перших інстанціях справи виграні департаментом муніципальної інспекції, — розповіла Ольга Швець.
Нині підлягають знесенню ще 45 біг-бордів по бульвару Шевченку. Вони належать 11 суб’єктам господарювання. Планується, що вони будуть демонтовані до кінця року.


http://www.rada.cherkassy.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...