Избранное На главнуюНа главную

НОВОСТИ :: СОБЫТИЯ :: КОММЕНТАРИИ

"Імпексагро Спорт Черкаси" посилили нові гравці



"Імпексагро Спорт Черкаси" посилили нові гравціПісля місячної відпустки чоловіча волейбольна команда “Імпексагро Спорт Черкаси” розпочинає підготовку до наступного сезону Суперліги. І першою ластівкою стало залучення до клубу новачків.

Форму “аграріїв” одягли колишні гравці київського “Локомотива”, котрий виступає у Вищій лізі, Ян Михалькевич та Микола Мороз.

- Спортсмени, яких ми запросили до команди, молоді й амбіційні, - говорить помічник головного тренера “Імпексагро” Валерій Пясковський. - Через деякий час вони стануть гідною заміною досвідченим волейболістам, а зараз хлопці створять необхідну конкуренцію гравцям запасу команди.

З наступного тижня у черкащан розпочинаються навчально-тренувальні збори. Основна увага буде спрямована на фізичну підготовку волейболістів. Тренування проходитимуть і в залі, і на пляжі.
Остаточний же склад команди буде відомий незадовго до початку сезону.

Ян Михалькевич
Дата народження: 26.10.1993.
Місце народження: Алушта (Крим).
Зріст: 2 м.
Вага: 90 кг.
Амплуа: діагональний.
Перший тренер: Михайло Олендер.
Досвід. У волейбол почав грати з 10 років. Виступав за ДЮСШ м. Новоград-Волинський, команду Київського спортивного ліцею-інтернату, “Локомотив” (Київ) у Першій та Вищій лізі.

Микола Мороз
Дата народження: 19.12.1992.
Місце народження: Полтава.
Зріст: 2, 03 м.
Вага: 85 кг.
Амплуа: догравальник.
Перший тренер: Анатолій Офат.
Досвід. Народився у волейбольній родині. Волейболом почав займатися у 8 років. Виступав за ДЮСШ м. Полтава, команду Дніпропетровського спортивного інтернату, Київського спортивного ліцею-інтернату, “Локомотив” (Київ) у Першій та Вищій лізі.

Анна Остапчук


http://impexagro-sport.com.ua



ГОРОСКОП:
Loading...
РЕКОМЕНДУЕМ САЙТ:


...